EGR - DPF

CHIPTUNING STEG 1

CHIPTUNING STEG 2

AD BLUE

EFFEKT ØKNING

DRIVSTOFF ØKONOMI

Chiptuning

Den største fordelen er å frigjøre hele potensialet til selve motoren og bilen din, som fra fabrikken er temmet for å oppnå utslipps- og drivstofforbruksnormer for forskjellige markeder, eller å plassere kjøretøyet i lavere prisnivå på grunn av markedsføringsbeslutninger. Videre er det fullstendig reversibelt hvis du noen gang vil gå tilbake til den opprinnelige softwaren.

Er chiptuning dyrt ?

Tuning eller ECU-omapplikering er den billigste måten å endre kjøretøyets programvare og dermed endre ytelsen, egenskapene og funksjonene til kjøretøyet. Prisen avhenger av flere faktorer, inkludert utgifter til profesjonelt verktøy og lisens, utviklingsprisen for remap for din spesifikke ECU og programvare og verkstedtid, og settes av hver forhandler individuelt for sitt marked. 

Meca kortet

Med et MECA-kort i lommeboken kan du føle deg trygg. Du bestemmer selv hvordan og når du vil betale, og uventede utgifter behøver ikke bety at månedens økonomiske planlegging ryker. Generøse vilkår gjør MECA-kortet til et gunstig betalingskort. Biler koster penger — også i form av reparasjoner og service. Iblant kan du planlegge verkstedbesøket, men andre ganger kan behovet komme brått på.