HK

TUNING STEG 1

TUNING STEG 2

Nm

EFFEKT ØKNING

DRIVSTOFF ØKONOMI

Chiptuning

Den største fordelen er å frigjøre hele potensialet til selve motoren og bilen din, som fra fabrikken er temmet for å oppnå utslipps- og drivstofforbruksnormer for forskjellige markeder, eller å plassere kjøretøyet i lavere prisnivå på grunn av markedsføringsbeslutninger. Videre er det fullstendig reversibelt hvis du noen gang vil gå tilbake til den opprinnelige softwaren.

Er chiptuning dyrt ?

Tuning eller ECU-omapplikering er den billigste måten å endre kjøretøyets programvare og dermed endre ytelsen, egenskapene og funksjonene til kjøretøyet. Prisen avhenger av flere faktorer, inkludert utgifter til profesjonelt verktøy og lisens, utviklingsprisen for remap for din spesifikke ECU og programvare og verkstedtid, og settes av hver forhandler individuelt for sitt marked. 

Info!

Endring er ikke i samsvar med fabrikkens data, fabrikkgaranti kan bortfalle. Endring gir økt moment og eller effekt. Følgeskader som kan oppstå pga. endring dekkes ikke av ordinær verkstedgaranti. Avgiftstatus kan være endret og det er bileiers ansvar å melde fra til forsikringsselskap og/eller Tollvesenet/Statens vegvesen. Endring kan utløse tilleggsavgift og endring av typegodkjenning. Vi gir ingen garanti mot følgeskader på drivverk og motor om skade dette skulle oppstå i ettertid.